marți, 28 octombrie 2014

Apa de mare

Priveam intr-o zi o vitrina aparuta in cale. Cale ce trece invariabil prin fata a cel putin unei farmacie.
Din geamul curat ca o farmacie, ce se putea spune ca-i vitrina, zambea la mine o domnisoara, nu bag mana in foc asupra acestui aspect, ce tinea in mana un produs de parca descoperise in secunda aceea moliciunea organului masculin. Un mic tub de spray pe care scrie cu litere marine "Apa de mare".
Am stat cateva secunde in expectativa, in speranta ca cineva imi trage un sut in fund si ma trezeste din starea de prostatie. Deci...apa de mare......Si pentru a intarii prezenta, mai jos pe eticheta, scris cu litere inflorate incercand sa accentueze prostia, scria in frantuza "eaux du mer" cu traducerea aferenta " Apa de mare in stare pura. 100 % naturala".
M-am uitat in jur, cu speranta ca sunt victima unei farse ample, puse la cale de cine stie ce colectiv, si repetam in gand ..deci ...apa de mare....
Apa de mare.....
Curiozitatea statea sa plezneasca in mine si eram pe punctul sa intru sa intreb cat costa, cand un mic afis sub cel cu ....apa de mare....."Oferta... doar 22,50 lei flaconul de 75 ml"
Deci apa de mare......la 22 lei ...75 ml.
Deja calculam in gand cam cat o sa scot din Marea Neagra daca o vand la 1 l litru.
Pe langa litrul de apa de mare, m-am gandit sa bag si niste apa de ploaie la 1,2 lei litru, si sa o prezint drept " eaux du pluie avec le picaturi".
Apoi " eaux de canalisation" cu textul ca apa ce canalizeaza energiile din canalizari. Doar 1,5 lei tona.
Si de ce nu, pentru fini cunoscatori si degustatori ai placerilor rupestre L'eau du la chatte. Care pote fi folosita si drept apa de colonie pentru barbati.
Iar in incheierea prezentari Eau pour des imbeciles, cu o oferta imbatabila, doar 55 lei flaconul de 25 ml. Extract de esenta naturala. 100 % naturala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu